Mijn favorieten

Taxaties

 
Een taxatie is een officiële waardebepaling, die door een van onze deskundigen uitgevoerd wordt. De uitkomsten verwerken we in een taxatierapport, dat je nodig hebt voor de hypotheek van je nieuwe huis of voor het oversluiten van een oude hypotheek. Bij de taxatie houden we onder andere rekening met het type huis, de grootte, de staat van onderhoud en de ligging.

Maximale zekerheid
Sinds de kredietcrisis stellen banken en financiers steeds hogere eisen aan het taxatierapport en de taxateur. Het gebeurt dan ook steeds vaker dat een rapport wordt geweigerd. Zonde van je geld. Ga je voor maximale zekerheid? Overweeg dan om door ons een NWWI-taxatie uit te laten voeren.
 
Ben je op zoek naar een onafhankelijk taxateur of wil je meer weten over taxaties? Neem contact met ons op en we informeren je graag  geheel vrijblijvend over onze diensten.
 
NWWI, keurmerk voor woningtaxaties
Als consument wil je kunnen vertrouwen op de taxatiewaarde van je woning. Met het NWWI beschikt Nederland sinds 2009 over een keurmerk voor woningtaxaties. NWWI bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur.
 
Leesbaar en betrouwbaar
Als NWWI-taxateur toetsen wij de waarde van jouw woning aan de hand van vergelijkbare panden en geven aan in welk opzicht de woning daarvan afwijkt. Dit beschrijven we in een leesbaar en betrouwbaar taxatierapport. Met die onderbouwing weet je exact hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Een NWWI-taxatierapport wordt door de meeste geldverstrekkers geaccepteerd.
 
Ben je op zoek naar maximale zekerheid en wil je meer weten over NWWI-taxaties? Neem contact met ons op en we geven je graag  geheel vrijblijvend advies.